Julekoncert2018

Julekoncert 2018

13., 14. og 15. december

Julekoncert i Hofteatret

 

Med Tenor Dresden Ramos

Tenor Dresden Ramos, der er blevet beskrevet som en ung operakunstner med en ren lyrisk-leggierostemme, vil 3 aftner i træk tage os gennem en klassisk tenor-koncert med et drys af jul.

Dresden Ramos er internationalt anerkendt og blandt hans seneste bedrifter er roller som Don Ottavio i Mozarts Don Giovanni (Jerusalem, Israel, 2018), Don Basilio i Mozarts Figaros Bryllup (Prag, Tjekkiet, 2018), Monostatos i Mozarts Tryllefløjten (Weimar, Tyskland, 2017 samt Barcelona, Spanien, 2017) samt rollen som Ferrando i Mozarts Così fan tutte (Barcelona, Spanien, 2016).

Derudover har Dresden Ramos afholdt en del koncerter rundt om i verden, herunder 2 i Danmark.

Dresden Ramos har inden for de sidste 3 år afsluttet Master i Opera, en Master i klassisk Performance-Voice ved Liceu Conservatory samt en Master i Lieder ved  Escola Superior de Música de Catalunya i Barcelona, Spanien. Dresden Ramos har desuden studeret hos nogle af de store navne i operaverdenen; Teresa Berganza, Raina Kabaivanska, Francisco Araiza, Javier Camarena, Ana Maria Sanchez og Joan Martin Royo.

Der er med andre ord lagt op til en koncert i særklasse.


Dresden Ramos akkompagneres af Pianist Vagn Sørensen der til daglig er tilknyttet Det Kongelige Danske Musikkonservatorium som akkompagnatør for strygere og blæsere. Ved mange lejligheder har Vagn Sørensen været pianist ved operakoncerter rundt om i landet. Desuden har Vagn Sørensen været kapelmester for mindre orkestre ved diverse koncerter. Vagn Sørensen er uddannet i 1984 fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.


Mere info

Vil du vide mere om hvem Dresden Ramos er, kan du besøge hjemmesiden på www.tenordresden.com.

Herunder kan du lytte til et lille indslag fra en Nytårskoncert på Slagelse Sygehus.

Classical Moments


Vi arrangere alt fra små intime koncerter, store koncerter, bryllupskor, receptioner m.m.

Kontakt osEmail: info@classicalmoments.dk

Telefon: +4522950295