Hvem er vi

Lidt om os

Classical Moments er en lille koncertvirksomhed med base i

København Omegn (Rødovre).

 

Vi arrangere selv koncerter men hjælper også andre, ambassader,

virksomheder, kirker og private med at arrangere koncerter til specielle lejligheder. 

 

Vi kan hjælpe med alt ligefra kunstnere over markedsføring til billetsalg.

 

Vi hjælper også med at søge underskudsgaranti via kommunerne samt fondsmidler.

 

Vores mål er at hjælpe med at gøre klassisk musik og kunst kendt i den brede befolkning - derfor vil man også ofte støde på billetpriser der ligger under hvad andre udbydere tager - men det er bestemt ikke fordi kvaliteten ikke er i top - vi gør bare tingene på en anden måde!

 

Praktiske informationer

 

Billetsalg

Flere har spurgt hvorfor vi bruger safeticket.dk til billetsalg - det er ganske enkelt. Det er jeres sikkerhed for at I altid kan få jeres penge tilbage i tilfælde af et aflyst arrangement eller lignende.

Modsat andre billetsælgere, beholder safeticket indtægten fra billetterne og den frigives først efter koncerten - på den måde er I sikre at få jeres penge tilbage i tilfælde af aflysning og lignende.

 

Booking

Har du brug for et arrangement er du meget velkommen til at skrive til os, enten via vores kontaktformular eller via info(at)classicalmoments.dk. Fortæl os hvad du har brug for, gerne også hvor meget du tænker det må koste m.v. - så kontakter vi dig og finder ud af noget sammen.

 

Koncertsteder

Vi forsøger altid at finde spændende koncertsteder og vi forsøger også at sikre at der er god adgang for både kørestole og gangbesværede, således at alle kan få en god fornøjelse. Vi arrangere også gerne koncerten i haven, sørger for scene, piano, stole m.v. - når vi er involveret tager vi også gerne af hele processen!

 

Koncerter og børn

Vi anbefaler altid at man introducere sine børn til klassisk musik, teater, ballet og meget andet - men gør det med respekt for andre der også har købt billet.

Derfor arrangere vi også specielle børneforestillinger som sikre at der er plads og tid til børnene. Der vil eksempelvis være mulighed for at stille spørgsmål, børnene får muligvis en rundvisning på scenen osv. Hold øje med vores koncerter for børn.

De øvrige koncerter er primært for det voksne publikum, men er dine børn interesseret så tag dem gerne med.

 

Vi glæder os til at tage imod jer i døren til vores næste koncert!

Classical Moments


Vi arrangere alt fra små intime koncerter, store koncerter, bryllupskor, receptioner m.m.

Kontakt osEmail: info@classicalmoments.dk